Hasbro Star Wars Actievoertuig Poes X Wing Fighter

Hasbro Star Wars Actievoertuig Poes X Wing Fighter
EUR 59.75

59,75

Beschrijving

Ontdek de Hasbro Star Wars Poe’s X-Wing Fighter!

Met deze X-Wing Fighter zet Hasbro opnieuw een bijzondere starfighter uit Star Wars op de kaart. Het actievoertuig is direct te herkennen als de starfighter van Commander Poe Dameron die het in Star Wars: The Force Awakens opneemt tegen de Stormtroopers van de First Order. De starfighter is uitgevoerd in zwart, oranje en zilver en bevat veel details. Poe’s X-Wing Fighter zorgt daarmee niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een must-have voor de liefhebber.

Poe’s X-Wing Fighter: strak vormgegeven met mooie details

Poe’s X-Wing Fighter is tot in detail geïnspireerd op de bekende starfighter uit Star Wars: The Force Awakens. De starfighter bevat diverse details zoals een uitklapbaar landingsgestel en een fraai vormgegeven cockpit. De details van het actievoertuig zijn doorgetrokken tot in de cockpit waar niet alleen ruimte is voor de piloot, maar ook plaats is voor de stuurknuppel en accessoires zoals een geweer.

De vele mogelijkheden van Poe’s X-Wing Fighter

Met behulp van een veermechanisme is de starfighter eenvoudig in de bekende X-Wing positie te zetten. Door middel van het laadvoertuig met wapenrek dat ruimte biedt voor extra noppen en raketten, kun je tijdens de strijd je wapens aanvullen. Er is zelfs ruimte gecreëerd op het actievoertuig voor de Android van Commender Poe, de BB-8 Astromech Droid: een sleutelfiguur uit Star Wars: The Force Awakens.

Gegarandeerd urenlang speelplezier

Poe’s X-Wing Fighter biedt met zijn diverse functies urenlang speelplezier. Ga de strijd aan met de Stormtroopers met de twee noppenschieters en het viervoudig boordgeschut die het actievoertuig rijk is. Met één simpele beweging vouw je de vleugels in de bekende X-Wing positie en maak je het actievoertuig klaar voor de strijd. Zet je piloot in de cockpit en waan je Commander Poe op zijn missie tegen de First Order!
Meer info…

Extra informatie

Merk